mullsjö logotyp

Mordteatern - Hotell Mullsjö

Område: Mullsjö
Arena/Plats: Hotel Mullsjö
Kategori: Evenemang

Den 17 februari är det premiär på mordgåtan
"Den sista Droppen" - en mordgåta fylld med spänning & humor. Ledtrådar skall vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att publiken ska kunna avslöja vem mördaren är.
Gåtan utspelar sig i Roslagens skärgård under Spritsmugglingens glansdagar. Under en berättelse fylld av farliga hemligheter, fruktansvärda svek, obesvarad kärlek och lockande sprit ställs allt på sin spets. Kvällen slutar med ond bråd död! Frågan är bara – vem är mördaren?
Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god 3-rättersmeny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna.
Mordgåtan är just en föreställning – därav namnet Mordteatern. Som publik kan man lugnt luta sig tillbaka – det enda man gör, förutom att njuta av maten och atmosfären, är att i slutändan gissa vem mördaren är. Ingen föreställning är den andra lik – mördaren varieras från kväll till kväll.
Vår målsättning är att bli en återkommande kulturutövare på Hotell Mullsjö. Varje år tar vi fram en ny mordgåta - nyskriven svensk dramatik av hög klass!
Mordteatern är en professionell teatergrupp som spelar föreställningar året runt och utgår från Norrtälje med ett antal fasta spelplatser på flertal olika ställen från Hällevik i söder till Lövstabruk i norr. Nu är det alltså dags för Mullsjö. Den 17 februari och den 7 april sker de första morden.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Apr
Lördag 7 apr 2018 18:00 Hotel Mullsjö

Kontaktinformation

Kontaktperson
Nina Tjäder Hotell Mullsjö, Sebastian Edberg Mordteatern
E-post
info@mullsjohotell.se
Arrangör e-post
info@mullsjohotell.se
Webbsida
http://www.mullsjohotell.se

Bra att veta

Prisinformation
För mer info om priser, mat och logi läs mer på hemsidan www.mullsjohotell.se

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Mullsjö Infocenter
+ (46) 392-140 00
infocenter@mullsjo.se
Öppettider
Mån- tor: 08.00-17.00
Fre: 10.00-16.00