mullsjö logotyp

Les Miserables

Område: Mullsjö
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Upplev succémusikalen Les Misérables i Kulturhuset Spira! Med gripande handling och genial musik som går rakt in i hjärtat har Les Misérables år efter år blivit framröstad till ”Världens bästa musikal”!

Vi i Mullsjö teaterförening ordnar bussresa till Spira i Jönköping.

Musikalen bygger på Victor Hugos episka roman Samhällets olycksbarn och har sedan urpremiären 1980 setts av över 70 miljoner människor i 43 länder och på 22 språk. Och den slår fortfarande försäljningsrekord! 
Les Misérables är ett episkt verk om en mans kamp för att bryta med sitt forna liv och bygga ett nytt liv för sig själv och sin styvdotter i det efter-revolutionära Frankrike. Landet kokar av missnöjda studenter som hävdar sin rätt till frihet, jämlikhet och broderskap.
Smålands Musik & Teaters uppsättning görs i samarbete med Wermland Opera, som spelar Les Misérables till och med april 2017.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Hjördis Rehnström
Arrangör e-post
hjodde@hotmail.com
Webbsida
https://www.smot.se/les-miserables/

Bra att veta

Prisinformation
Kostnad: 490 kr och med scenpass 440 kr inkl resa. Ord söndagspris för dessa platser är 400-540 kr exkl resa. Buss avgår från Sandhem kl 13.30 och från Mullsjö kl 14.00. Efter föreställningen går bussen hem direkt.

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Mullsjö Infocenter
+ (46) 392-140 00
infocenter@mullsjo.se
Öppettider
Mån- tor: 08.00-17.00
Fre: 10.00-16.00