mullsjö logotyp

Björkhaga Hotell & Konferens

Adress: Bosebygdsvägen 13, 56531 Mullsjö  visa karta
Område: Mullsjö

Hotell och pensionat | Ett av Mullsjös bästa hotell.
Här kan du njuta av den goda maten, ett dopp i bubbelpoolen som är placerad ute i lusthuset, konferera i ljusa, fräscha konferensrum, kick off, bröllop, fester, studenten eller ta med familjen på en dag full av aktiviter som kan bokas tillsammans med boendet.

Ett hotell för alla!

Kanske är det den familjära atmosfären du kommer att minnas mest. Den sprakande brasan. De glada skratten. Drinken vid bubbelpoolen eller bara känslan av att vara ompysslad.

Björkhaga slog upp dörrarna som pensionat redan 1908. I dag är det en modern hotell- och konferensanläggning - en mycket charmig sådan. Den trevliga personalen finns alltid till hands. Konferenslokalerna är ljusa och trevliga med all nödvändig teknisk utrustning, och hotellrummen är hemtrevliga och klassiskt inredda.
Här råder en ”ingenting är omöjligt”-inställning; man månar om att gästerna ska trivas, privat- likväl som konferensgäster.

Konferens
Ingen konferens är den andra lik. I alla fall inte hos oss. Vi gillar impulsiva infall och roliga upptåg.
Kanske vill du helt spontant anordna en vinprovarkväll, lära dig mixa drinkar eller kanske träffas i lusthuset för ett dopp i bubbelpoolen innan maten?
Ju tuffare arbetspass, desto skönare att få varva ner ordentligt efteråt. Det är ju ofta i pauserna det lossnar...

Koppla av
Björkhaga har en fin relaxavdelning med bastu. Och den varma bubbelpoolen har man placerat i lusthuset... Det är ingen slump att man placerat den just där; att bada omgiven av trädgården, vare sig den är lummigt sommargrön eller mjukt vintervit, förhöjer det stämningen bland de ångande bubblorna. Här unnar man sig gärna ett glas mousserande och njuter av lugnet.

Skön natur lockar till aktivitet
Den fina naturen runt Björkhaga inbjuder till friluftsliv och roliga aktiviteter: Vandra, cykla, bada, paddla kanot, åka skidor - och själva hotellet erbjuder femkamp med segway och skjutsimulator. Alldeles i närheten kan man även rida på islandshästar och prova lerduveskytte. Golfaren uppskattar förstås Ryfors golfbana, en park- och skogsbana med både vatten och rejäla nivåskillnader som tillsammans skapar en härlig variation på golfrundan. Lägg till en avslutande runda på Sand GK bara 13km från hotellet då Sand är en av Sveriges absolut vassaste banor erbjuder den rejäla utmaningar även för den bästa. Den dansante sätter stort värde på att Björkhaga arrangerar danspaket i samarbete med den vida kända danslogen, Sägnernas Hus.

Recensioner

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Mullsjö Infocenter
+ (46) 392-140 00
infocenter@mullsjo.se
Öppettider
Mån- tor: 08.00-17.00
Fre: 10.00-16.00

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Mullsjö Infocenter
+ (46) 392-140 00
infocenter@mullsjo.se
Öppettider
Mån- tor: 08.00-17.00
Fre: 10.00-16.00